khmeli suneli
Wyświetlanie wszystkich wyników: 10
-
PRZYPRAWA DO RYB 1000 G
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Przyprawa do ryb jest mieszanką naturalnych przypraw, jest uniwersalną przyprawą do ryb i doskonale nadaje się do przyrządzania wszelkich potraw z ryb: ryb smażonych, gotowanych, pieczonych, kotletów rybnych, zup i sosów.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Przydatne właściwości
Ta aromatyczna przyprawa jest nie tylko bardzo smaczna, ale również bardzo użyteczna, ponieważ łączy w sobie wszystkie dobroczynne właściwości zawartych w niej przypraw i korzeni!Składniki: koper, pietruszka, kwas cytrynowy, sól, tymianek, mięta.
Waga: 1000 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–8.46 g
- tłuszcz–4.40 g
- węglowodany–37.80 g
- 206.8 Kcal/865.3 kJ
-
PRZYPRAWA DO RYB
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Przyprawa do ryb jest mieszanką naturalnych przypraw, jest uniwersalną przyprawą do ryb i doskonale nadaje się do przyrządzania wszelkich potraw z ryb: ryb smażonych, gotowanych, pieczonych, kotletów rybnych, zup i sosów.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Przydatne właściwości
Ta aromatyczna przyprawa jest nie tylko bardzo smaczna, ale również bardzo użyteczna, ponieważ łączy w sobie wszystkie dobroczynne właściwości zawartych w niej przypraw i korzeni!Składniki: uccho-suneli (kozieradka błękitna), kolendra, koper włoski, pieprz czarny, anyż, sól.
Waga: 15 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–8.40 g
- tłuszcz–4.40 g
- węglowodany–37.80 g
- 206.8 Kcal/865.3 kJ
-
CHMELI SUNELI
KHMELI SUNELIPRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Khmeli Suneli jest najbardziej znaną i popularną gruzińską przyprawą. Wiele gospodyń domowych ma to w swoich kuchniach, nawet te, które nie gotują kaukaskich potraw.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Chmiel-suneli jest idealny do duszonych warzyw, lekkich zup, a nawet dań rybnych.
A dla tych, którzy kochają kuchnię gruzińską, jest ona niezbędna. Bez chmieli-suneli nie da się obejść bez charczo, czachochbili, saciwi, dodaj to do gruzińskiej adziki.Składniki: bazylia, papryka czerwona, pietruszka, koper, kolendra, liść laurowa, cząber, mięta, majeranek, kozieradka błękitna (utsho suneli), nagietki (szafran imeretyjski).
Waga: 15 g
-
Promocja!
PRZYPRAWA DO RYB
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Przyprawa do ryb jest mieszanką naturalnych przypraw, jest uniwersalną przyprawą do ryb i doskonale nadaje się do przyrządzania wszelkich potraw z ryb: ryb smażonych, gotowanych, pieczonych, kotletów rybnych, zup i sosów.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Przydatne właściwości
Ta aromatyczna przyprawa jest nie tylko bardzo smaczna, ale również bardzo użyteczna, ponieważ łączy w sobie wszystkie dobroczynne właściwości zawartych w niej przypraw i korzeni!Składniki: koper, pietruszka, kwas cytrynowy, sól, tymianek, mięta.
Waga: 50 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–8.46 g
- tłuszcz–4.40 g
- węglowodany–37.80 g
- 206.8 Kcal/865.3 kJ
-
Promocja!
Out of stock
PRZYPRAWA DO KURCZAKA I DROBIU
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Przyprawa do kurczaka – Przyprawa jest specjalnie dobrana do potraw z mięsa kurczaka. Podkreśla smak i aromat Twojej potrawy oraz nadaje jej złocisty kolor, czyniąc ją jeszcze bardziej apetyczną!
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Przydatne właściwości
Ta aromatyczna przyprawa jest nie tylko bardzo smaczna, ale również bardzo użyteczna, ponieważ łączy w sobie wszystkie użyteczne właściwości zawartych w niej przypraw i korzeni!Składniki: czosnek, kolendra, papryka, kozieradka błękitna (utsho suneli), kminek, bazylia, kwas cytrynowy, czerwona papryka, sól.
Waga: 50 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–9.59 g
- tłuszcz–7.53 g
- węglowodany–54.29 g
- 307 Kcal/1284.5 kJ
-
PRZYPRAWA DO MIĘS
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Gruzińska przyprawa do mięsa to mieszanka naturalnych przypraw, które doskonale komponują się z mięsem i nadają mu aromat, soczystość i smak prawdziwych tradycji kuchni gruzińskiej.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Składniki: kozieradka błękitna (utsho suneli), kolendra, pietruszka, sól, kurkuma, seler, cząber, czerwona papryka chili w proszku.
Waga: 15 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–1.5 g
- tłuszcz–0.0 g
- węglowodany–5.0 g
- 24.8 Kcal / 103.8 kJ
-
Out of stock
PRZYPRAWA KOLENDRA MIELONA
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Kolendra jest jedną z najbardziej rozpowszechnionych roślin przyprawowych na świecie, znaną od czasów starożytnych i uprawianą w krajach azjatyckich i śródziemnomorskich od około trzech tysięcy lat.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Kolendra idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, ryb, marynat, zup z warzyw strączkowych, pasztetów, rozmaitych mięs i dań z ryżu.
Przydatne właściwości kolendry
Kolendra to przyprawa, która jest nasycona wieloma pożytecznymi substancjami dla ludzkiego organizmu. Dlatego też przyprawa ta jest tak cenna w kuchni i innych przyprawach.Składniki: kolendra.
Waga: 1000 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–1.5 g
- tłuszcz–0.0 g
- węglowodany–5.0 g
- 24.8 Kcal / 103.8 kJ
-
Out of stock
PRZYPRAWA KOLENDRA MIELONA
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Kolendra jest jedną z najbardziej rozpowszechnionych roślin przyprawowych na świecie, znaną od czasów starożytnych i uprawianą w krajach azjatyckich i śródziemnomorskich od około trzech tysięcy lat.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Kolendra idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, ryb, marynat, zup z warzyw strączkowych, pasztetów, rozmaitych mięs i dań z ryżu.
Przydatne właściwości kolendry
Kolendra to przyprawa, która jest nasycona wieloma pożytecznymi substancjami dla ludzkiego organizmu. Dlatego też przyprawa ta jest tak cenna w kuchni i innych przyprawach.Składniki: kolendra.
Waga: 50 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–1.5 g
- tłuszcz–0.0 g
- węglowodany–5.0 g
- 24.8 Kcal / 103.8 kJ
-
Out of stock
CHMELI SUNELI
KHMELI SUNELIPRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Khmeli Suneli jest najbardziej znaną i popularną gruzińską przyprawą. Wiele gospodyń domowych ma to w swoich kuchniach, nawet te, które nie gotują kaukaskich potraw.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Chmiel-suneli jest idealny do duszonych warzyw, lekkich zup, a nawet dań rybnych.
A dla tych, którzy kochają kuchnię gruzińską, jest ona niezbędna. Bez chmieli-suneli nie da się obejść bez charczo, czachochbili, saciwi, dodaj to do gruzińskiej adziki.Składniki: kozieradka błękitna (utsho suneli), kolendra, nagietki (szafran imeretyjski).
Waga: 50 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–14.05 g
- tłuszcz–5.9 g
- węglowodany–38.4 g
- 231 Kcal/966.5 kJ.
-
Promocja!
CHMELI SUNELI
PRZYPRAWA GRUZIŃSKA
– NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !
– NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW !Khmeli Suneli jest najbardziej znaną i popularną gruzińską przyprawą. Wiele gospodyń domowych ma to w swoich kuchniach, nawet te, które nie gotują kaukaskich potraw.
Ale co oznacza nazwa tej przyprawy i z czego się składa? – wailz.pl
Chmiel-suneli jest idealny do duszonych warzyw, lekkich zup, a nawet dań rybnych.
A dla tych, którzy kochają kuchnię gruzińską, jest ona niezbędna. Bez chmieli-sunali nie da się obejść bez kharcho, chahohbili, satsivi, dodaj to do gruzińskiej adjiki.Składniki: kozieradka błękitna (utsho suneli), kolendra, kminek, sól, koperek, charczo suneli, majeranek, kurkuma, cząber.
Waga: 1000 g
Wartość energetyczna na 100 g:
- białko–14.05 g
- tłuszcz–5.9 g
- węglowodany–38.4 g
- 231 Kcal/966.5 kJ.