Przetwory warzywne

Przetwory warzywne

Naturalne przetwory warzywne z Gruzji i Armenii pochodzące od najlepszych producentów będą nie tylko doskonałym zamiennikiem świeżych owoców, ale także doskonałą gratką dla całej rodziny na świąteczny lub codzienny stół.

Przetwory warzywne pomidorów, ogórków, bakłażanów, marchwi, papryki i innych darów natury oferowana przez gruzińskie i ormiańskie fabryki to w 100% naturalne produkty [Pasta z bakłażana – wailz.pl]

W każdym słoiku z warzywami:

  • naturalne świeże warzywa uprawiane w czystych ekologicznie warunkach na żyznej ziemi, wyłącznie przy użyciu naturalnych “nawozów”, z których główne to wysokiej jakości woda źródlana i ciepłe południowe słońce;
  • pachnące przyprawy – pieprz, ziarna musztardy, czosnek i tak dalej;
  • dodatkowe przyprawy, zioła;
  • naturalne środki konserwujące – sól, kwas cytrynowy itp.

Gruzińskie i Ormiańskie warzywa w słoiku są produkowane według tradycyjnych receptur, które były testowane przez dziesięciolecia.

Przetwory warzywne produkowane według tradycyjnych receptur – wailz.pl

Dlatego są zdrowe i smaczne.
Oferowane przetwory warzywne są ekologicznie czyste, w pełni spełniają istniejące wymagania i mają doskonałe właściwości smakowe.
Sklep internetowy z produktami naturalnymi z Gruzji i Armenii oferuje możliwość zakupu przetworów warzywnych w Warszawie, w Krakowie, w Poznanie, we Wrocławiu, w Łodzi, w Katowice, w Gdańskie w przystępnych, niskich cenach hurtowych i detalicznych.

Nasz sklep współpracuje zarówno z klientami prywatnymi, jak i z przedstawicielami restauracji i innych firm.

  • Liści winogrona
  • Imam Bayldy, Bakłażan Imam
  • Pasta z bakłażana
  • Okra marynowana
  • Buteń marynowany

 

 

Wyświetlanie jednego wyniku

  • Jonjoli-Dzondzoli Out of stock

    JONJOLI
    DŻONDŻOLI
    Marynowane kwiaty

    BEZ KONSERWANTÓW, BARWNIKÓW I ŚRODKÓW ULEPSZAJĄCYCH.

     

    Gruzińskie kapary. Mieszanka ziołowa z górskich łąk Gruzji
    Przygotowany ze świeżych kwiatów dżondżoli z lasów z wysokich gór Kaukazu w Gruzji. Uzupełniany zalewą solną z dodatkiem oleju i przypraw. [JONJOLI przepis – Wailz.pl].

    Korzyści z zamarynowanej dzondzoli – Wailz.pl

    Doskonale nadaje się jako przekąska do mocnych drinków i zimnych dań.

    Składniki: kwiaty Jonjoli, woda, sól.

    Waga: 500 g

    Wartość odżywcza na 100 g produktu:

    • białko–0.4 g
    • tłuszcz–0 g
    • tłuszcze nasycone–0 g
    • węglowodany–13.2 g
      z czego cukru–0 g,
      sól–4.25 g.
      Wartość energetyczna: 32 Kcal / 133.8 kJ