Kuchnia ormiańska
Kuchnia ormiańska – Wailz.pl
Wyświetlanie wszystkich wyników: 3
-
Promocja! Out of stock
KOMPOT Z ROKITNIKA
100% NATURALNE OWOCE ROKITNIKA
NIE ZROBIONY Z KONCENTRATU. Bez dodatku barwników i stabilizatorów.
Naturalny kompot z owoców rokitnika jest produkowany wyłącznie z wyselekcjonowanych i dojrzałych owoców uprawianych w czystych ekologicznie regionach Armenii – bez użycia nawozów chemicznych.
Owoce rokitnika są prawdziwą bombą witaminową i mogą pomóc w wielu dolegliwościach. W medycynie ludowej od wieków stosuje się owoce rokitnika, a napoje na ich bazie zwane są sokami młodości.
Kompot z rokitnika z ekologicznego regionu Armenii – wailz.pl
Składniki: świeży rokitnik zwyczajny, cukier, kwas cytrynowy (regulator kwasowoci), woda.
Produkt pasteryzowany.
Waga: 1000 ml
Wartość odżywcza na 100 g produktu: węglowodany 13 g.
Wartość energetyczna: 52 Kcal/221 kJ
-
Out of stock
KOMPOT Z GRANATU
100% NATURALNE OWOCE GRANATU
NIE ZROBIONY Z KONCENTRATU. Bez dodatku barwników i stabilizatorów.
Naturalny kompot z owoców granatu jest produkowany wyłącznie z wyselekcjonowanych i dojrzałych owoców uprawianych w czystych ekologicznie regionach Armenii – bez użycia nawozów chemicznych.
Użycie kompotu z granatów.
Kompot z ziaren granatów jest bardzo przydatny zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci.
Wysoka zawartość organicznego żelaza, witamin i mikroelementów przyczynia się do poprawy odporności i zdrowia.
Kompot z granatu z ekologicznego regionu Armenii – wailz.pl
Składniki: świeże owoce granatu, cukier, kwas cytrynowy (regulator kwasowoci), woda.
Produkt pasteryzowany.
Waga: 1000 ml
Wartość odżywcza na 100 g produktu: węglowodany 13 g.
Wartość energetyczna: 52 Kcal/221 kJ
-
Out of stock
KOMPOT Z BRZOSKWINI
100% NATURALNE OWOCE BRZOSKWINI
NIE ZROBIONY Z KONCENTRATU. Bez dodatku barwników i stabilizatorów.
Naturalny kompot z brzoskwini jest produkowany wyłącznie z wyselekcjonowanych i dojrzałych owoców uprawianych w czystych ekologicznie regionach Armenii – bez użycia nawozów chemicznych.
Brzoskwinia jest przydatna przy zaburzeniach rytmu serca, anemii, niedokrwistości, jest dobrą prewencją przy chorobach żołądka. Stosowanie kompotu jest przydatne w chorobach nerek, wątroby i pęcherzyka żółciowego. Sprzyja usuwaniu toksyn z organizmu i ma korzystny wpływ na równowagę psychologiczną. Kompot zawiera magnez, karoten, fosfor, żelazo, potas, witaminy A, B, C.
Kompot z brzoskwini z ekologicznego regionu Armenii – wailz.pl
Składniki: brzoskwinia, cukier, kwas cytrynowy, woda.
Produkt pasteryzowany.
Waga: 1000 ml
Wartość odżywcza na 100 g produktu: węglowodany 13 g.
Wartość energetyczna: 57 Kcal/239 kJ