Adzika

ADJIKA | ADZIKA

Idź do sklepu

Wyświetlanie wszystkich wyników: 3

  • Adzika, sos z papryki Out of stock

    ADJIKA | ADZIKA 

    NATURALNY SOS PAPRYKOWY PIKANTNY.
    BEZ KONSERWANTÓW, BARWNIKÓW I ŚRODKÓW ULEPSZAJĄCYCH.

     

    Adjika to jest pikantna masa przypominająca pastę. Sos z czerwonej papryki jest ulubioną potrawą wielu ludzi.
    Adzika jest produkowana z najświeższej papryki rosnącej tylko w Armenii, z dodatkiem pomidorów, czosnku i przypraw [Adzika przepis – Wailz.pl].

    Bogaty smak Adziki sprawia, że każda potrawa jest wyjątkowa, pobudza apetyt i poprawia trawienie.

     Adjika z papryki polecana do dań mięsnych na ciepło – Wailz.pl

    Składniki: czerwona papryka, przecier pomidorowy, sól, czosnek, cukier, olej roślinny, pietruszka, przyprawy.

    Waga netto: 270 g

    Wartość odżywcza na 100 g produktu:
    białko–2.6 g
    tłuszcz–3 g,
    węglowodany–11 g

    Wartość energetyczna: 80 kcal/320 kJ

  • Adzika, sos z papryki Out of stock

    ADZIKA | ADJIKA 

    NATURALNY SOS Z CZERWONEJ PAPRYKI.
    BEZ KONSERWANTÓW, BARWNIKÓW I ŚRODKÓW ULEPSZAJĄCYCH.

     

    Adzika to jest pikantna masa przypominająca pastę. Sos z czerwonej papryki jest ulubioną potrawą wielu ludzi.
    Adjika jest produkowana z najświeższej czerwonej papryki rosnącej tylko w Armenii, z dodatkiem pomidorów, czosnku i przypraw [Adzika przepis – Wailz.pl].

    Bogaty smak Adjiki sprawia, że każda potrawa jest wyjątkowa, pobudza apetyt i poprawia trawienie.

     Adzika z papryki polecana do dań mięsnych na ciepło – Wailz.pl

    Składniki:

    Składniki: czerwona papryka, przecier pomidorowy, sól, czosnek, cukier, olej roślinny, pietruszka, przyprawy.

    Waga netto: 270 g

    Wartość odżywcza na 100 g produktu:
    białko–2.6 g
    tłuszcz–3 g,
    węglowodany–11 g

    Wartość energetyczna: 80 kcal/320 kJ

  • Adjika, adzika Out of stock

    ADZIKA | ADJIKA 

    NATURALNY SOS Z CZERWONEJ PAPRYKI.
    BEZ KONSERWANTÓW, BARWNIKÓW I ŚRODKÓW ULEPSZAJĄCYCH.

    Adzika to jest pikantna masa przypominająca pastę. Sos z czerwonej papryki jest ulubioną potrawą wielu ludzi.
    Adjika jest produkowana z najświeższej czerwonej papryki rosnącej tylko w Armenii, z dodatkiem pomidorów, czosnku i przypraw [Adzika przepis – Wailz.pl].
    Bogaty smak Adjiki sprawia, że każda potrawa jest wyjątkowa, pobudza apetyt i poprawia trawienie.

     Adjika z czerwonej papryki polecana do dań mięsnych na ciepło – Wailz.pl

    Składniki: papryka czerwona, świeże pomidory, czosnek, pietruszka, olej roślinny, przyprawy, sól.

    Waga netto: 530 g

    Wartość odżywcza na 100 g produktu:
    kalorie: 78 kcal/329 kJ
    tłuszcz: 2 g
    węglowodany: 15 g